nak pegang botol sendiri



Umar tak nak isap direct so umi panaskan susu. abi bagi umar susu
umar tak nak abi pegang botol. dia nak pegang sendiri


umar buat hal lagi. tak nak minum susu. dia buat main je.
abi suruh umi mandikan umar. tak selesa agaknya


after siap mandi. umi bagi susu tak nak.
so bagi la botol. tak nak minum dekat riba.
nak minum baring sendiri dan pegang botol sendiri


kuat pegang botol dan isap tak lepas2. lapar la tu


akhirnya tertidur kekenyangan dan keletihan.

macam2 kan umar sekarang??ni semua hasil dari kesibukan umi sepanjang april ni. leh la tengok entri sebelum ni (APRIL = PENAT). setiap hari sabtu hantar juga uamr ke taska. ahad je dengan umi dari pagi sampai malam. dah terbiasa agaknya minum guna botol. apa2 la anak..asalkan masih minum susu badan. tak kisah la awak nak guna botol or hisap fresh from my badan..hehe

4 ratus komen on "nak pegang botol sendiri"

Lyana@Mely on April 24, 2011 at 10:08 AM said...

alalalal...pandainye umar...dah cam budak bape bulan jek..abis ni dah tak bagi direct ke kak?

lilianaazuarroslee on April 24, 2011 at 10:13 AM said...

comelnye die!!! cik yiyi x jumpa umar pun lagi...

UMMI UMAR on April 24, 2011 at 10:23 AM said...

bagi jugak..ikut dia la..pagi ni tak nak lak. malam td pun sama. tapi dah tido dia nak..saje je..nak tido ada je ragamnya

UMMI UMAR on April 24, 2011 at 10:24 AM said...

cik lili..balik la jb jumpa umar eh..
umar pun x sabo nak jumpa dgn anak dara yang namanya lili..hehe

 

Umar - Permata Hatiku Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez