KArnival Mahabbah IKIM.fm





Umar yang bijak, pintar dan baik..bangga jadi ummi umar..diam je dalam dakapan ummi sepanjang ummi dan abi merayap di karnival tersebut. walaupun ummi tau sebenarnya umar dah haus. tapi anak ummi ni tenang je..dia hanya hisap jari je..tak dengar langsung suara umar merengek..alhamdulillah..mudah2 an kekal sampai besar ye sayang..amin..


majlis penyampaian hadiah untuk pertandingan mewarna.hadiah disampaikan oleh 'upin dan ipin'.


rahsia di sebalik gambar..
1. abi bising coz abi penat2 pegi semula ke parking untuk amik kamera..abi bukan marah sebab kena amik kamera..hehe tapi abi marah sebab..kamera tu tak de memory card..hehe..ummi lupa masukkan semula lepas upload gambar pagi tadi..hehe..mau tak hangin abi kat ummi..maaf ye bang..so amik la gambar guna hset abi..

2. ummi nak tunjuk baju baru..hehe..semalam beli kat karnival ni gak..hehe..baju menyusu..RM50..cantik tak?ummi beli gak baju ni coz nak suruh tailor ummi jahit kan baju macam ni..ni kira baju contoh la eh..hehe


dan akhirnya..umar tertidur..sementara menunggu abi dan ummi..sampai je dalam kereta dia menyusu sepuas2nya..itu la umar..alhamdulillah sebab dikurniakan anak secomel dan sepintar umar..syukur padaMu YA ALLAH..

4 ratus komen on "KArnival Mahabbah IKIM.fm"

Lyana@Mely on April 25, 2011 at 6:29 AM said...

ish..tak singgah umah eh..puk kang baru taw..hahahahha

Nur Izz on April 25, 2011 at 4:04 PM said...

kak zi, ju pi jugak karnival tuh... berkenan anak pokok rasberry tapi org tu kata blh bli tempat lain.... kalu x jumpa mau meraung nih.... huhu...

UMMI UMAR on April 25, 2011 at 8:05 PM said...

nape x beli je??org tu x kasik beli ke??pelik betul org berjual..org nak beli x kasik lak

UMMI UMAR on April 25, 2011 at 8:06 PM said...

melly..bukan x nak singgah..x best lak kalo singgah tanpa ada tujuan tertentu..lebih2 lagi x bgtau..mesti x best kan??hehe nanti kalo akak nak singgah akak g tau la..lg pun dgn suami kan??hehe

 

Umar - Permata Hatiku Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez