telefon baru..so???


assalam..

bukan nak sibuk2 gtau sebab tipon baru tu..tapi nak gtau aku agak kurang selesa dengan tipon baru ni..hehe..orang guna touch screen aku pun nak..last2 nak sms punya la berjam2..baru bole send..hehe..semalam nak kirim kawan beli cool blog..aku memang tak rajin sangat nak sms..so aku call lak..tapi kawan aku ni (awin n k linda) suruh sms lak..diorang takut diorang lupa..so aku pun sms la..punya payah dan susah..sampaikan k linda tipon..siap sound..oiii nak pesan ke tak nak ni??apa nak beli ni??hehe..punya la lambat aku nak sms guna touch2 ni..hehe..

tu bab sms..lum lagi bab no tipon yang ada dalam sim card..aku tak tau la..agaknya sim card aku pun pening coz aku ada copy no tipon dari phone lama gak..so ada no yang sama dan bertindih..hehehe..tu yang kadang2 ada yang sms aku..tapi aku tak kenal..siap tanya saper.kalau la orang tu baik dengan aku mesti kecik giler hati dia..cam kawan aku sorang ni la..OLIE..sori aku tak tau kau yang tipon..ye la nama ko tak de display kat phone..huhu OLIE ni aku kenal n jumpa sekali je..tahun 2009..tapi kitorang mesra cam dah lama kenal..dia kawin bln 3 2010 kat pontian,..aku gi..kadang2 aku ni susah gak nak gi kenduri kawin kawan2 yang jauh apa lagi baru kenal..tapi magnet minah ni kuat tul..hehe

dan yang paling aku suka dengar..dia sedang mengandung 5 bulan..tahniah geng..aku suka bila olie kata dia ada plan nak bagi full bfeed..yang penting plan..jadi ke tak no 2..once kita dah merancang insyaallah ALLAH akan tunjuk jalan..believe me..tak susah geng..dont negative geng..u will enjoy..

k la..nak mandi n masak..kebetulan ari ni tak de apa2 kat sekolah..kalau keje tu memang ada la..tipu kalau aku kata keje aku dah siap kat sekolah tu..hehe tapi yang urgent2 semuanya dah settle..insyaallah..nak jadi cerita..kul 1 taska umar call..dia bagi tau susu umar dah tinggal sikit..aku dengar dengan happy..alhamdulillah umar dah nak minum banyak..aku lakyang excited bila dengar susu umar tak cukup kat taska..so aku pun balik la dan bagi bekalan untuk umar..tapi aku tak amik umar terus coz aku nak g SAHABAT ROSELLE coz nak beli kismis..nak jual kat anak2 murid aku..diorang tengah nak exam midterm ni..upper form start selasa depan..lower form start 1 week after that..

ok la..kena stop gak ni..tapi cam susah je..coz cam ada banyak je lagi nak menceceh ni..hehe..tapi lum masak la..so assalamualaikum..jumpa lagi

1 ratus komen on "telefon baru..so???"

Lyana@Mely on May 1, 2011 at 7:18 AM said...

abg pun pakai touchscreen cam kak piza punye..tak reti i guna...

 

Umar - Permata Hatiku Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez