aktiviti sepanjang cuti sempena maulidur rasul dan thaipusam


assalamualaikum..
saje je nak buat entri ni..sempena dengan permintaan kawan ku..widatina sandi@tina
tina nak tengok gambar umar yang latest
dah alang2..tina, ko mintak gambar umar...nah!dengan gambar2 aku sekali aku bagi..haha
kira bonus la..
kitorang tak balik mana2 cuti panjang ari tu..ye la makssu aku cuti sempena maulidur rasul dan thaipusam
dok rumah je..tapi hehehe..agak bole ke dok rumah je
aktiviti berjalan2 tetap ada..haha

aktiviti sepanjang cuti

sabtu (4/2/12)
1. perjumpaan sukan dan permainan
2. meeting guru (fuhhh!lama giler..dari 10.30 sampai kul 2 lebih gak)
3. petang lak kitorang gi pasar malam..

ahad (5/2/12)
1. mengemas rumah..biasa la
2. kenduri kawin kawan ..nama timangannya TING YOT..huhu lupa amik gambar..ada gambar ni je..hehe

umar bosan kalau mood berjalan abi dan ummi tiba..sebab dia bosan dok dalam keta..tak boleh nak mop lantai..hehe dan main dengan mainan dia

isnin (6/2/12)
1. pegi NUSAJAYA..saje nak jalan2 je. ada la amik beberapa gambar..gambar umar la..

alamak terbalik lak gambar ni.tak pe la..
masa ni konon nak bai umar rasa main benda ni..sekali tengok2..

rupanya umar tak berani..membazir je rm1..hehe


muka boring umar..terserlah sangat hehe..


selasa (7/2/12)
1. pegi KSL City..saje gak..tak pernah pegi..best jugak..besar..tapi parking kena bayar rm3..2 jam jugak la kat situ..lain kali bole gi lagi..tapi yang tak best parking kena bayar la..hehe

aktiviti yang biasa dilakukan..semasa abi sedang drive..

rabu (8/2/12)
sekolah macam biasa..yang tak best nya..umar selesema..huhu..dia kalau naik je cuti mesti ada je yang tak sihat..malamnya pun meragam..yang pelik tu..kalau hari cuti..dia tidur dengan tenang je..tanpa sebarang rengekan..huhu..

ok setakat ni je la dulu..nanti2 time rajin aku update la blog ku ini..
terima kasih keran sudi melawat blog aku ni..

1 ratus komen on "aktiviti sepanjang cuti sempena maulidur rasul dan thaipusam"

UMMI UMAR on February 11, 2012 at 11:32 PM said...

baru perasan..gambo2 umar kali ni..xde yg senyum pun..huhu

 

Umar - Permata Hatiku Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez